Csináld magad fonalas váza elkészítése


2017 Március 05.

Egyszerűen imádom a tavaszt. Mikor jön a nyár, erre az érzésre már nem is nagyon emlékszem, de egy ilyen hosszú, szürke és felettébb hideg tél után még inkább előtör belőlem a spontán mosoly egy-egy napfényes reggelen. Tavasz, napsütés, virágok, színek, nyitott ablakok. Erről szól ez az időszak.

Ennek tudható be talán, hogy magamtól teljesen szokatlan módon vágott virágra vágytam. Mivel nem áll hozzám közel ez a műfaj, így vázát sem nagyon tartok itthon, így hát kellett egy, nincs mese. Egy teljesen klasszik öblös üveg darab mellett tettem le a voksom, ebből baj nem lehet. Ám mikor hazaértem és megpillantottam a színes fonalaimat, nem volt kérdés, ezt a csupasz vázát színes ruhába kell öltöztetni!

A történet egyszerű, és a dobozban most is minden hozzávalót megatalálsz:
  • Váza
  • Fonal (40 m)
  • Kétoldalú ragasztó

A kétoldalú ragasztóból két csíkot a váza két oldalára helyezek függőlegesen. Gyakorlatilag ez fogja megtartani a fonalat, amivel nem teszek más, mint egyszerűen rátekerem a vázára.

Alulról felfelé, fentről lefelé, teljesen mindegy, a lényeg az, hogy ne hagyj helyet két sor fonal között, szorosan illeszd a ragasztócsíkokra a következő sor fonalat.

Csináld magad fonalas váza elkészítése