Terítéken a valentin nap


2017 Január 15.

Lehet nem szeretni, lehet rajongani érte, de egy biztos, elkerülni nem lehet február 14-ét, a valentin napot. Én személy szerint az "elfogadom, hogy van és kész" népes táborba tartozom. Mivel a párom évek óta meglep (igen, még mindig meglep, hogy gondol rám ezen a napon) egy szál virággal, így valami aprósággal nekem is viszonoznom kell a kedvességét. Idén valentin napi párnát fogok neki készíteni, de egyéb fortélyokat is bevethet az ember lánya, ha nem szeretne nagy feneket keríteni a dolognak: ilyen a teríték is.


Az üzletekben megjelentek a szív alakú tészták és az egyéb “romantikus ételek”, de ha ezeket nem is szerezzük be, a terítékkel sokkal alkalomhoz illőbbé varázsolhatjuk az estét. Íme néhány tipp, amit te is egyszerűen összedobhatsz.


Játssz az evőeszközökkel 

Írd fel a LOVE feliratot az asztalra evőeszközökből, ezt garantáltan megmosolyogja majd.

love felirat  

A karácsonykor megmaradt szalagok most jól jönnek! Köss masnit az evőeszközökre.

valetin napi masni

 

Döntsük fel a poharakat! 

Az adventi koszorús verzióját évek óta alkalmazom. Borítsuk fejjel lefelé a poharakat, és talpukra állítsunk gyertyákat. Lehet cifrázni: hints rózsaszirmot vagy tegyél muffint a pohár öblös részébe vagy díszítsd masnikkal, szalagokkal a pohár szárát.

valentin napi teríték

Ha fokoznád a hangulatot, lesd meg nemsokára megjelenő afrodiziákumokról szóló bejegyzésünket. Ha nem szeretnél lemaradni erről a bejegyzésről, iratkozz fel itt.