Egyszervolt…
egy gondolatom a villamoson. Azon a villamoson, amin naponta összesen 90 percet töltök, megspékelve napi 60 perc buszozással. Persze ilyenkor nagyon sok gondolatom van, másból nem is állnak a reggeleim és az estéim. Vannak fáradt, vannak értelmetlen, vannak mókás - persze csak számomra szórakoztató - és vannak néha értelmes gondolataim. Azt gondoltam, a Homemade Happiness az utóbbi csoportba sorolható.
Aztán elmondtam az ötletet otthon. Meg a munkahelyen. Meg a családban. Meg a barátok közt. És sűrű bólogatások közepette nyugtáztam, talán tényleg az utóbbi csoportba sorolható.
A sok utazás felemészti minden maradék energiámat, ami a nettó 8 óra munka mellett marad. Mindemellett barátnő, lány, húg, cimbora, nagynéni és még megannyi szereplő vagyok saját életemben. A rossz hír pedig az, hogy a nap 24 órából áll. A szerepekben való helytállás és a jókedvű mindennapok, így a folyamatos időhiány miatt takaréklángon lobogtak. De van egy olyan érzésem, hogy Neked is ismerős ez a történet :)
Rólam még annyit, hogy kétbalkezes vagyok. De imádom a DIY cuccokat. Nincs időm. Sem ötletem. Böngészem az ötleteket, kigyűjtöm a jókat. És ennyi, a folyamat megszakad. Akkor este fél 7 körül a villamoson szerettem volna, ha otthon várna annak a bizonyos DIY cuccnak minden alapanyaga egy dobozkában, amit aznap reggel kinéztem a neten. Se több, se kevesebb. Csak hogy nap végén ki tudjak kapcsolni, és megoldódjon a keresztfiam szülinapi ajándékának dilemmája anélkül, hogy este nyakamba kelljen vennem a várost az alapanyagok összegyűjtéséhez. Ő is örülne, én is örülnék. Ha - és itt van az az idegesítő ha - lenne ilyen dobozka.
Így született a Homemade Happiness, az a bizonyos dobozka, ami összegyűjti azokat az ötleteket és a hozzá tartozó hozzávalókat, amik örömöt csalnak a szürke, dolgos-utazós-rohanós mindennapokba. Nézz szét ötleteink között.